top of page

Kom med til en hyggelig netværksaften!

Har du lyst til at udvide dit netværk og møde nogle andre selvstændige, er denne aften til dig.

Vi mødes til uformel netværk fra kl. 1800-2100, hvor vi sammen vil spise noget lækkert mad, og lære hinanden at kende.

Deltagerpris 300 kr. ex moms.

Den varme stol

Den varme stol er et sparringsværktøj og en kanon øvelse når man gerne vil udvikle sin idé, sig selv eller sin forretning.

Øvelsen udføres i samarbejde med gode kollegaer, samarbejdspartnere eller venner.

 

Sammen sætter vi rammerne for det kreative benspænd. Da den varme stol både kan bruges som et kreativt bidrag til udvikling af et produkt, et design, udvikle en god ide eller nye målgrupper i ens forretning, er denne øvelse virkelig god når vi mødes i netværkssammenhæng.

Alle vores kompetencer og erfaringer kan bruges, når vi giver sparring til vedkommende, der har sat sig i den varme stol.

At sidde i den varme stol, sker over 3 omgange og vare cirka 30 min. (Det kan være en god ide at medbringe en notesbog.)

Karina vil være facilitator på denne øvelse :-)

Fase 1: Modtageren i den varme stol, fortæller om sin ide, det nye produkt eller et trejde element som modtageren gerne vil have belyst. De øvrige deltager, spørger på skift ind til produktet, med korte opklarende spørgsmål. Der må ikke bydes ind med løsninger.

 

Fase 2: Modtageren vender nu stolen om, så vedkommende ikke kan se resten af gruppen. Hver deltager i gruppen giver sin refleksion, undren, tanke om det modtageren. Derefter samler facilitatoren op og spørger om der er flere input.

Fase 3: Modtageren vender sig om, og fortæller hvad vedkommende har fået ud af oplevelsen, og hvordan vedkommendes produkt eller idé har udvikles sig efter teamets tankestrøm. Det er vigtigt ikke at afbryde eller lige komme med “et godt råd”.

Facilitator siger tak til gruppen, og giver den næste deltager mulighed for at komme i den varme stol. Derefter gentages processen, så længe man orker.

 

Uden mad og drikke...

Vi facilitere tapas, vin og andre drikkevarer. Du skal blot møde op med godt humør.

(Har du nogle allegier, bør i endelig sige til.)

Vi glæder os til at se dig!

bottom of page