top of page

Karina Jensen

"Pigen i trøjen"

Karina Jensen fortæller om sine sammenlagte 14 år i Forsvaret og hvordan livet kan forme sig, efter mange forskellige omstændigheders gang.


Karina Jensen har været udsendt 4 gange til henholdsvis Kosovo, Libanon, Afghanistan og Irak. 


Hun kommer med sine historier ind på følelserne omkring det at være væk hjemme fra, at se sine soldaterkammerater få PSTD og om at leve et helt andet liv end sin omgangskreds. Og overvejelser omkring det, eventuelt at skulle overgå til ”den civile” verden efter et langt soldaterliv.

Emner: #forsvar og samfund, #rejseberetninger #personlig udvikling 

🌍 Bosiddende i Haderslev, Sønderjylland. 

Farfars be.jpg
download.png

Iben, underviser på Haderslev Katedralskole 

I forbindelse med undervisningsforløb om dokumentarfilm, hvor vi arbejdede med dokumentaren Armadillo, havde vi efterfølgende besøg af tidligere soldat Karina Jensen, som skulle holde foredrag for mit 3.g danskhold. Karinas foredrag om ”Pigen i Trøjen” var et super interessant foredrag, som eleverne tog rigtig godt imod. Eleverne havde mange spørgsmål om en karriere i Forsvaret, samt dét at være i krig. Jeg kan virkelig anbefale andre gymnasieskoler at få Karina ud for at holde foredrag, især hvis man har arbejdet med krigsdokumentarer, eller i forbindelse med et undervisningsforløb med krig som tema.

Forespørgsel på foredragsholder

Jomfrustien 27, 2 sal. 6100 Haderslev

Tak for din indsendelse!

bottom of page