top of page
charlie.jpg

Charlie Uldahl Christensen

Vagabond i Afrika

Foredrag - 𝙑𝘼𝙂𝘼𝘽𝙊𝙉𝘿 𝙄 𝘼𝙁𝙍𝙄𝙆𝘼

Inspirerende og eventyrligt foredrag om, at gå ukonventionelle veje i livet i jagten på personlig lykke og mening med tilværelsen.

På sin 27. fødselsdag vinkede Esbjergensiske Charlie Uldahl Christensen farvel til alt, hvad han kendte og begav sig ud på sit livs eventyr – en vandring på 12.200 kilometer til fods ned igennem Europa og Afrika.

Book foredraget og hør bl.a.: 

- Hvad der inspirerede Charlie til at blive vagabond i Afrika.

- Hvordan han forberedte sig selv og sin familie på sin rejse.
- Hvilket udstyr han havde med.
- Hvor mange kilometer han gik om dagen.
- Hvilke udfordringer han havde under vejs.

- Hvordan det var at sove i junglen.

- Hvordan rejsen har været medvirkende til at skaffe rent vand til næsten 50.000 mennesker i Afrika.


Foredraget indeholder massevis af udvalgte billeder og videomateriale, samt eventyrlige og inspirerende anekdoter fra 4,4 år og 12.200 kilometer til fods igennem 20 lande, fra Danmark til Nigeria. Kom bl.a. med:

- På børnehjem i Tanzania.

- På hippie kollektiv i Spaniens bjerge.

- Under stjernerne i Saharas ørken.

- Til audiens hos voodoo paven i Benin.

- Bag tremmer i Nigeria.


med mere...


𝐃𝐈𝐍 𝐦𝐮𝐥𝐢𝐠𝐡𝐞𝐝 𝐟𝐨𝐫 𝐬𝐞𝐥𝐯 𝐚𝐭 𝐠ø𝐫𝐞 𝐞𝐭 𝐤𝐨𝐧𝐤𝐫𝐞𝐭 𝐢𝐦𝐩𝐚𝐜𝐭!

Ved bestilling af et foredrag til 7.000 kr. doneres halvdelen (3500 kr.) til NGO’en Walking for Water til opførelse af en vandforsyning til gavn for minimum 200 mennesker i Sierra Leone. DU vil som hovedsponsor få dit eller din virksomheds/organisations navn malet på brønden, og der vil efterfølgende blive sendt billeder af håndpumpen i brug.𝐊𝐨𝐧𝐭𝐚𝐤𝐭 Charlie 𝐩å 𝐜𝐡𝐚𝐫𝐥𝐢𝐞@𝐰𝐚𝐥𝐤𝐢𝐧𝐠𝐟𝐨𝐫𝐰𝐚𝐭𝐞𝐫.𝐝𝐤 𝐞𝐥𝐥𝐞𝐫 𝐭𝐞𝐥𝐞𝐟𝐨𝐧 𝟓𝟎𝟕𝟑𝟕𝟗𝟖𝟒 𝐟𝐨𝐫 𝐚𝐭 𝐛𝐨𝐨𝐤𝐞 𝐝𝐢𝐭 𝐟𝐨𝐫𝐞𝐝𝐫𝐚𝐠!


Til marts 2023 rejser Charlie tilbage til Nigeria for, at genoptage sin filantropiske pilgrimsfærd fra Danmark til Tanzania, som blev afbrudt dér i 2019. Herefter forventer han at være på landevejen i omkring 3 år. Indtil da opholder han sig primært i Danmark, hvor han kan bookes til at komme ud og holde foredraget 𝙑𝘼𝙂𝘼𝘽𝙊𝙉𝘿 𝙄 𝘼𝙁𝙍𝙄𝙆𝘼.

bottom of page